Velkommen til Familjen Svängssons koselige musikkbutikk!
photo:
Johan Bergmark
20. oktober

Familjen Svängsson

inntar Joyn-In!

Nå får endelig det mest kresne publikummet, de største forstå-seg-på-erne, - nemlig barna, en musikkopplevelse de sent kommer til å glemme!

Velkommen inn i Familjen Svängssons jazzkoselige musikkbutikk! Pappa Svängsson står i kassa og spiller på sin kontrabass. Pappa Börje tar seg av lageret, men spiller heller på trommene sine. Lillebror Adde har ansvar for keyboardavdelingen, men sitter helst bak det store svarte flygelet. Storesøsteren Lisa sjefer, sjarmerer kundene og synger så det svinger i hele butikken.

Følg med Familjen Svängsson på et musikalsk eventyr!

Vi er stolte over å kunne presentere en musikkforestilling med helt egenkomponert musikk. Med tjue år på nakken har familien Svängsson holdt nærmere tusen konserter for barn i Sverige og Finland. Gruppen har vært Grammy-nominert to ganger. Tekstene er lekne, humoristiske, alvorlige, kloke, direkte og lett tilgjengelige. 

Vi lover akustisk musikk med høy kvalitet og med utgangspunkt i jazz! Gjennom konserten vil vi inspirere og lokke frem skaperlysten hos barna. Lekenheten gjennomsyrer konsertene våre og vi håper at publikum, ung som gammel, skal gå fra konserten med et smil om munnen. 

Medlemmer: 
Lisa Östergren - Sang
Andreas Landegren - Klaver, sang
Isak Andersson - Slagverk, sang
Josef Kallerdahl - Kontrabass, sang